Gândul de dimineaţă – 25 septembrie 2015

25th sept. 2015

Când nu eram decât un plod fără chip, ochii Tăi mă vedeau; şi în cartea Ta erau scrise toate zilele cari-mi erau rânduite, mai înainte de a fi fost vreuna din ele.

( Psalm 139:16 )

Michelle Hui era în a șasea săptămână de sarcină când a observat că sângerează abundent. „Mi-am sunat soțul și i-am spus că voi pierde copilul”, își amintește tânăra. Ajunsă la spital, a fost supusă unui număr de cinci ecografii, iar doi medici i-au confirmat diagnosticul de care se temea: pierduse sarcina.

După incident, medicii i-au administrat lui Michelle două pastile care provoacă avort. Ulterior, au rugat-o să efectueze un test de sarcină pentru a stabili dacă în urma pierderii sarcinii au rămas cheaguri de sânge. Cum testul a ieșit pozitiv, tânăra a fost trimisă la spital pentru procedura de chiuretaj. Înainte de intervenția chirurgicală, tânăra a efectuat o altă ecografie. Medicii au rămas uimiți de ce au observat pe ecranul ecografului – o inimă care bate. Atunci și-au dat seama că Michelle a fost însărcinată, de fapt, cu gemeni, iar unul dintre aceștia supraviețuise.

„Nu mi-a venit să cred. Nici medicilor. (…) Mi-au spus că sunt binecuvântată. Am ajuns în jurnalele medicale, iar doctorul mi-au zis că în cei 25 de ani de experiență ai săi nu s-a mai întâlnit cu ceva asemănător și nici nu a auzit de așa ceva. (…) Cineva a vegheat asupra noastră”, povestește Michelle.

Cazul nașterii lui Megan este cu atât mai spectaculos, cu cât pastilele prescrise lui Michelle, produc rezultatul scontat în circa 97% din cazuri. În cazul în care pastilele abortive eșuează, iar bebelușul supraviețuiește, riscul acestuia de a veni pe lume cu defecte de naștere este ridicat. În acest caz, gravida trebuie supusă unei proceduri de întrerupere a sarcinii prin aspirație.

Din fericire, acesta nu a fost cazul lui Megan. Fetița a venit pe lume anul acesta, pe 25 februarie, cântărind aproape 3 kilograme. În prezent, micuța este sănătoasă și se bucură de dragostea părinților și a celor doi frați mai mari ai ei. „Este micul nostru miracol”, spune Michelle.

solascriptura.ro

Faci un comentariu sau dai un răspuns?

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.