Gândul de dimineaţă – 25 decembrie 2015

25th dec. 2015

Îndeamnă-i să facă bine, să fie bogați în fapte bune, să fie darnici, gata să simtă cu alții, așa ca să-și strângă pentru vremea viitoare drept comoară o bună temelie pentru ca să apuce adevărata viață.

( 1 Timotei 6:18-19 )

Clarence Blackmon, un bărbat de 81 de ani bolnav de cancer, s-a întors acasă, după 6 luni de spitalizare, la un frigider gol. La 52 de kg, bărbatul era prea slăbit chiar și pentru a se ridica de pe scaun. Speriat că nu are ce mânca și nu are nici o rudă prin preajmă la care să apeleze pentru ajutor, s-a gândit să sune la serviciul de Ambulanță.

I-a răspuns Marilyn Hinson, care, impresionată de situația bătrânului, a cerut permisiunea superiorului său de a pleca de la lucru pentru a-l ajuta. I-a făcut personal cumpărăturile și, împreună cu 2 polițiști, s-a dus să i le lase acasă.

„Îi era foame”, a povestit femeia. „Știu cum e sa-ți fie foame. Mulți oameni nu au curajul să spună asta, însă eu pot și nu suport să știu că îi este foame cuiva foame”, a mărturisit Hinson.

„A fost ca un mic miracol pentru mine”, a povestit ulterior Blackmon. „Mă gândeam… Doamne Iisuse, tocmai ai răspuns rugăciunilor mele!”

Cumpărăturile pe care i le-a făcut Marilyn Hinson îi vor ajunge pentru câteva zile bune, însă, după aceea, o asistentă va veni de 2 ori să verifice cum este domnul Blackmon, au relatat reporterii ABC, care i-au făcut publică povestea.

Semnele Timpului

solascriptura.ro

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.