Gândul de dimineaţă – 20 ianuarie 2016

20th ian. 2016

Fugi de poftele tinereții și urmărește neprihănirea, credința, dragostea, pacea, împreună cu cei ce cheamă pe Domnul dintr-o inimă curată.

 ( 2 Timotei 2:22)

S-a întâmplat între două localități din județul Constanța. Trei tineri – doi veri și un prieten comun – cu vârste cuprinse între 17 și 25 de ani, se întorceau în zori acasă, de la o petrecere. Când ziua se războia cu noaptea pentru cele dintâi raze ale dimineții, peste viețile lor a coborât întunericul dens al morții.

Petrecuseră toată noaptea într-o discotecă și, spre dimineață, au hotărât să se întoarcă acasă. Pe drum, șoferul a pierdut controlul mașinii, care s-a izbit de un copac; a fost cuprinsă instantaneu în flăcări, iar cei trei și-au pierdut viața, carbonizați în iadul dezlănțuit dinăuntrul autoturismului. O istorie tristă, o distracție neînțeleaptă, care a curmat trei vieți al căror viitor ar fi putut să se întindă, lung, înainte…

Tinerețea este vârsta zburdălniciei, a divertismentului, a activităților recreative, dar acei tineri care-și doresc un viitor frumos și o viață îmbelșugată, vor aborda provocările fericirii cu discernământ. În lipsa discernământului, fericirea fie nu e completă, fie este de scurtă durată și are efecte și repercursiuni neplăcute.

Fii vesel azi și alege să te distrezi într-un mod înțelept, oferindu-ți o plăcere care să nu se dovedească distructivă mai târziu !

solascriptura.ro

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.