Gândul de dimineaţă – 28 noiembrie 2015

28th nov. 2015

«Voi sunteţi martorii Mei» ,zice Domnul.

 

( Isaia 43:10 )

 

Iată ce ne spune o povestioară uimitoare despre un sat german, dărâmat la sfârşitul celui de-al doilea război mondial. În loc să le ceară forţelor de ocupaţie americane cantonate acolo ajutor pentru furnizarea de alimente, echipamente sau bani, oamenii au cerut sprijin pentru restaurarea unei statui. De mulţi ani, acea frumoasă operă de artă, proprietatea lor cea mai preţioasă, stătea în centrul localităţii. Dar după ultima bătălie, statuia ajunsese doar un morman de bucăţi sparte.

Restaurarea s-a dovedit a fi o lucrare meticuloasă şi grea. În cele din urmă, statuia a fost refăcută, cu excepţia a două părţi. Soldaţii fuseseră incapabili să le găsească sau să le înlocuiască. Totuşi, oficialii au acoperit statuia incompletă cu o bucată de mătase şi au stabilit data pentru dezvelire.

Când primarul a tras de sfoară şi pânza a căzut de pe statuie, oamenii s-au blocat. Figura lui Hristos fusese aşa de frumos restaurată, dar El nu avea mâini. La picioarele statuii, soldaţii au pus o plăcuţă: „Nu am mâini. Vreţi să Mi le împrumutaţi pe ale voastre?”

solascriptura.ro

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.