Gândul de dimineaţă – 28 iulie 2016

28th iul. 2016

Cei sădiţi în Casa Domnului înverzesc în curţile Dumnezeului nostru. Ei aduc roade şi la bătrâneţe; sunt plini de suc şi verzi, ca să arate că Domnul este drept, El, Stânca mea, în care nu este nelegiuire.

( Psalmi 92:13-15 )

Se numeşte Goh Gwek Eng şi la 92 de ani nu vrea să renunţe la locul ei de muncă. Străbunica, originară din Singapore, munceşte încă la un restaurant McDonald’s şi nici prin cap nu-i trece să iasă la pensie.

Dacă unii oameni de vârsta ei sunt deja de ani buni la pensie şi se odihnesc, bătrâna nu vrea să renunţe la locul ei de muncă şi încă serveşte clienţii la McDonald’sul din Singapore.

La cei 92 de ani, Goh este cea mai bătrână angajată a lanţului de restaurante fast-food, potrivit Straits Times. A trăit perioada în care Singapore s-a aflat sub ocupaţie japoneză în anii 40, are 10 strănepoţi şi 20 stră-strănepoţi. „Acum că aproape toţi sunt angajaţi şi au familiile lor, casa este goală şi tristă”, a explicat Goh decizia ei de a nu renunţa la postul de la restaurant.

Femeia munceşte din 1998 la McDonald’s şi încă iubeşte acest loc de muncă. Singura ei problemă este că o deranjează uneori căldura pe care o emană prăjitorul pentru cartofi.

„Am de gând să continui această meserie atât timp cât sănătatea mi-o va permite”, a spus cu zâmbetul pe buze bătrânica.

descopera.ro

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.