Gândul de dimineaţă – 2 iunie 2016

2nd iun. 2016

Care femeie, dacă are zece lei de argint şi pierde unul din ei, nu aprinde o lumină, nu mătură casa şi nu caută cu băgare de seamă până când îl găseşte?

( Luca 15:8 )

Bernie Squitieri, de 54 de ani, şi soţia lui, Carla, de 48 de ani, din Bridgeton, Missouri, cred de acum în miracole. Americanca îşi pierduse recent inelul cu diamante de 12,5 carate şi verigheta, în valoare de 400.000 de dolari (circa 1,6 milioane de lei), în mod stupid.

Într-o seară, Carla le-a uitat în nişte şerveţele, lângă chiuveta de la bucătărie, după ce s-a spălat pe mâini. A doua zi, dimineaţa, soţul a aruncat şerveţelele la gunoi, apoi a dus gunoiul la tomberon. La scurt timp, gunoierii au venit şi au ridicat gunoiul. Când Carla şi-a dat seama că nu mai găseşte inelul, acesta se afla deja aruncat în groapa de gunoi.

A căutat şerveţelele în care pusese bijuteria, iar Bernie şi-a amintit că le-a pus la coş. Disperaţi, soţii Squitieri au sunat la compania de ridicare a resturilor menajere Meridian Waste Services. Angajaţii le-au spus că este puţin probabil să le mai găsească. Mai fuseseră căutate şi alte lucruri preţioase, fără succes. Totuşi, au acceptat ca Bernie şi Carla să meargă să caute inelul împreună cu ei. Când au ajuns la groapa unde se aflau peste 10 tone de gunoi, cei doi soţi şi-au pierdut orice speranţă. Era ca şi cum ai căuta un ac în carul cu fân! Carla a izbucnit în plâns. Deşi inelele de căsătorie şi aniversarea căsătoriei erau asigurate, pentru ea aveau o nepreţuită valoare sentimentală.

S-a rugat neîncetat să fie găsite şi minunea s-a întâmplat. Trei angajaţi ai companiei de salubrizare au scotocit prin gunoaie şi, în 25 de minute, au dat peste bijuteria cu diamante. „A fost uimitor! Credeam că o să stăm printre gunoaie cel puţin două zile”, a spus Bernie Squitieri. Bărbatul spune că angajaţii s-au dovedit a fi foarte serioşi. Cel care a găsit inelul putea să-l pună în buzunar fără ca cineva să observe.

Click News

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.