Gândul de dimineaţă – 18 octombrie 2015

18th oct. 2015

Căci mie nu mi-e ruşine de Evanghelia lui Hristos, fiindcă ea este puterea lui Dumnezeu pentru mântuirea fiecăruia care crede.

( Romani 1:16 )

În anii ’90, era pe val ca protagonistă a sitcomului pentru adolescenți „Blossom”, iar în anii 2000 a continuat să își amuze publicul cu rolul din „The Big Bang Theory”. „America nu se mai satură de șarmul ei”, scria QPolitical. Însă pentru actrița Mayim Bialik lucrurile nu au fost atât de simple precum sună.

Industria de divertisment nu are reputația de a fi tocmai prietenoasă cu persoanele religioase, iar Mayim Bialik este o astfel de persoană. Actrița, în vârstă de 39 de ani, e conștientă că religiozitatea entertainerilor va fi întotdeauna desuetă pentru Hollywood: „Cred că niciodată nu va fi la modă prin cercurile hollywoodiene să fii religios”.

Bialik a dezvăluit că este privită uneori cu suspiciune, mai ales când oamenii află, simultan, și de credința ei, și de licența ei în domeniul neurologiei. Așa se face că actrița e confruntată des cu întrebări privind modul în care împacă cele două domenii. „Oamenii vor să știe cum se poate să fii și om de știință, și om de credință. Întrebarea aceasta generează multe conversații interesante și binevenite, însă sunt și mulți oameni care vor să deschidă subiectul doar pentru a-mi spune că greșesc”, a povestit Bialik. Actrița declară însă: „Am o încredere neclintită într-o putere mai mare decât mine însămi și nu cred că lucrul acesta se va schimba mai mult decât se va schimba credința mea în gravitație.”

Bialik a explicat și de ce a ajuns să fie recunoscută pentru stilul foarte conservator în care se îmbracă. „Faptul că mi-am asumat un stil vestimentar decent ține, într-o anumită măsură, de credința mea, de intimitate și castitate”, a spus Bialik. „Doar pentru că am un corp, nu înseamnă și că trebuie să îl țin în vitrină.”

Semnele Timpului

solascriptura.ro

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.